De Kapsalon

 

Trendy Hairstyling is een moderne, allround kapsalon voor jong en oud, zowel man als vrouw. Bij ons kom je terecht in een prettige omgeving, waar je volgens de laatste trends gestyled kunt worden. Er werken bij ons vakbekwame, gemotiveerde en goed opgeleide kapsters. Wij verzorgen het wassen, knippen, kleuren of stylen van jouw haar. Wij volgen regelmatig cursussen om volgens de nieuwste trends te kunnen werken.

Wij zijn 5 mei 2001 gestart met onze salon. Na vele jaren al samengewerkt te hebben. We hebben de kans gegrepen om deze salon samen te starten, om onze passie voor haar te delen. Dit bleek al gauw een succes. Onze klantendoelgroep is divers. Jong en oud kan bij ons terecht. Doordat we goed op de hoogte zijn van de laatste trends in knippen, stylen, kleuren en bruidskapsel hebben we een breed publiek. We hebben ook regelmatig leuke acties. Elke 6 weken hebben we kinderknipdag op woensdag. Dit tegen een zeer gereduceerd tarief.

Gevolgde Cursussen 
Wij vinden het belangrijk om bij de tijd te blijven en mee in te spelen op de nieuwste trends. Daarom volgen onze kappers regelmatig nieuwe cursussen zodat wij u het beste kunnen helpen bij uw persoonlijke wensen. Gevolgde cursussen zijn Baron Acedemy Bruidskapsel Cursus deel 1, 2 en 3, Hair Updo's en Knip & Kleurbehandeling. We volgen regelmatig een knip- en kleurbehandeling cursus bij Indola in Werkendam. Naast dat komt ook Hikmet Kuskal regelmatig trainingen geven.

Remke
Cora
Wiena